• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Flexi Aqua Sokkelaffugter

 

Flexi Aqua Sokkelaffugter er den rigtige løsning til sokkelventilation, når du ikke har installeret et omfangsdræn, men stadig vil opnå niveaufri adgang. Hos Flexi Riste producerer vi selv vores sokkelaffugtere i vores egen produktion, og vi kan derfor levere sokkelaffugtere særdeles hurtigt.

Kontakt os her, for at høre mere om Flexi Aqua sokkelaffugter

 

 


 

 

Hvorfor bruge en sokkelaffugter?

I bygningsreglementet står det skrevet, at det er et krav med niveaufri adgang til alle indgangsdøre, der også omfatter terrasse- og altandøre. Niveaufri adgang er et begreb, der bruges om niveauforskellen fra gulvniveau til udendørsterrænets niveau, hvor forskellen maksimalt må være 2,5 cm. På denne måde sørger man for, at alle, på lige fod, har adgang til den pågældende bygning, kørestolsbruger som svagtseende – der må altså ikke være forskel i niveau fra inde til ude.

Ved etablering af niveaufri adgang er det oplagte valg at hæve terrænet udenfor, så det er samme niveau, som gulvet er indenfor. Men det er lige netop her, problemet opstår. Ved at begrave soklen med jord og sand, vil overfladevand kunne trænge ind i soklen og fugte organisk ydervægsmateriale og gulve, som skaber risiko for råd og skimmelsvamp. 

 


 

Løsningen

Flexi Aqua sokkelaffugter er en løsning, der er nem at montere med mange tilpasningsmuligheder. Den lukkede bund gør, at den er nem at rengøre for evt. nedfald af årstidens blade og løv. Sokkelaffugteren sørger samtidig for, at der minimum er 150 mm fri sokkel, så den kan ventilere. Ovenpå Flexi Aqua sokkelaffugter ligger en varmgalvaniseret gitterrist, der hjælper til at afholde blade fra at ryge ned i renden, ligesom den også forhindrer opsprøjt fra regn, der kan nedbryde organiske materialer på facaden som mursten og træbeklædning etc.

Flexi Aqua sokkelaffugter fås i alle afskygninger, men vores 3 standardbredder er: 100, 200 og 300 mm. 

For mere information, læs vores tekniske specifikationer her.

 


 

 


 

Vi er eksperter

Sokkelaffugtere er et af vores helt store fokusområder hos Flexi Riste, hvor vi efterhånden har samlet rigtig meget erfaring. Vi kan sagtens forstå de mange overvejelser når det kommer til køb af sokkelaffugtere, men tvivl ikke på at kontakte os, vi har en hel del ekspertise vi gerne vil dele med dig!
Er der end ikke nogen der passer til netop dit behov, så kontakt os så vi kan finde en specialløsning til dig og dit projekt. 

Se løsninger med Flexi Aqua sokkelaffugter her

 

 

Se vores
datablad her ►

  

Vedligeholdelse

Som udgangspunkt kræver galvaniserede produkter ingen vedligeholdelse, og har mange års problemfri levetid. Det er dog vores klare anbefaling, at man efterser produkterne, specielt hvor de udgør en del af en konstruktion som indgangspartier, gangbroer, platforme osv.

Læs vores datablad ift. drift og vedligehold her