• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Facaderiste

Lichtgitter facaderiste gør facader smukkere. De giver neutrale, funktionelle bygninger et mere venligt udseende, hvis riste i form af dekorative facadegitre integreres i det samlede arkitektoniske koncept. Lichtgitter tilbyder facaderiste i mange farver og former. I vores omfattende program findes den passende facaderist til enhver bygning og ethvert formål.

Som facaderiste anvendes fortrinsvis presriste. De kan være af aluminium eller stål. Overfladen kan alt efter det valgte materiale være eloxeret, forzinket, plastbelagt, ovnlakeret eller ubehandlet.

Lichtgitter's riste er moderne og alsidige konstruktionsdele. De er multifuktionelle:

 

FLUGTVEJ

En facaderist er god til brug ved brandfare og i andre nødsituationer.

GANGBRO

til vindues- og facaderengøring samt til andre udendørs arbejdsopgaver.

FACADERISTE SOM SOLAFSKÆRMNING

der forhindrer direkte sollys. Skyggeeffekten afhænger af stavenes højde og indbyrdes afstand parallel med facaden og af solstrålernes indfaldsvinkel.

 

ARKITEKTONISK ELEMENT.

Facaderiste giver kreative muligheder på bygningsfacader. De er dekorative og understreger en bygnings optiske udtryk. Efter en tilsvarende forbehandling er ristene modstandsdygtige over for korrosion. De er økonomiske, kræver ingen vedligehold og er på grund af deres alsidige anvendelse uundværlige i byggebranchen.

FACADERISTE ER LETTE AT MONTERE

Facaderiste kan spændes mellem kragbjælker eller fra bygningen til et overfor liggende profil. Ved montage på kragbjælker bør afstanden mellem kragbjælkerne ud fra en økonomisk betragtning ikke overskride 2.400 mm.

 

Erfaring med facaderiste
Vi har gennem tiden samlet stor erfaring indenfor facaderiste og står til rådighed med vejledning omkring hvilken facaderist der passer til jeres projekt. Vi leverer løsninger med facaderiste for mange slags projekter. Så skal du bruge facaderiste som flugtvej, solafskærmning eller gangbro så kan vi finde et løsningsforslag til det pågældende projekt.
 

Har du brug for råd eller vejledning til at finde den korrekte facaderist til dit projekt? Så sidder vi ved Flexi Riste altid klar til at rådgive dig til at finde den bedste rist. Du kan kontakte os via telefon og mail.

Facaderiste giver mulighed for at lave kreative løsningsforslag på bygningsfacaderne, de kommer i en top kvalitet så i slipper for at skulle efterbehandle og vedligeholde dem efter opsætningen.