• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Facaderiste

Lichtgitter facaderiste gør facader smukkere. De giver neutrale, funktionelle bygninger et mere venligt udseende, hvis riste i form af dekorative facadegitre integreres i det samlede arkitektoniske koncept. Lichtgitter tilbyder facaderiste i mange farver og former. I vores omfattende program findes den passende facaderist til enhver bygning og ethvert formål.

Som facaderiste anvendes fortrinsvis presriste. De kan være af aluminium eller stål. Overfladen kan alt efter det valgte materiale være eloxeret, forzinket, plastbelagt, ovnlakeret eller ubehandlet.

Lichtgitter's riste er moderne og alsidige konstruktionsdele. De er multifuktionelle:

 

FLUGTVEJ

ved brandfare og i andre nødsituationer.

GANGBRO

til vindues- og facaderengøring samt til andre udendørs arbejdsopgaver.

SOLAFSKÆRMNING,

der forhindrer direkte sollys. Skyggeeffekten afhænger af stavenes højde og indbyrdes afstand parallel med facaden og af solstrålernes indfaldsvinkel.

 

ARKITEKTONISK ELEMENT.

Facaderiste giver kreative muligheder på bygningsfacader. De er dekorative og understreger en bygnings optiske udtryk. Efter en tilsvarende forbehandling er ristene modstandsdygtige over for korrosion. De er økonomiske, kræver ingen vedligehold og er på grund af deres alsidige anvendelse uundværlige i byggebranchen.

LET AT MONTERE.

Facaderiste kan spændes mellem kragbjælker eller fra bygningen til et overfor liggende profil. Ved montage på kragbjælker bør afstanden mellem kragbjælkerne ud fra en økonomisk betragtning ikke overskride 2.400 mm.