• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Trinriste

Flexi Riste leverer et stort udvalg af trinriste i stål som er velegnet foran yderdøre. En trinrist er også kendt som en skraberist eller et gitterriste trin. En trinrist er med til at begrænse mængden af jord, snavs og lignende. Hos Flexi Riste producerer vi trinriste i forskellige varianter, og vi kan helt sikkert producere trinriste, som dækker dine behov.

 

Dørrist i jern efter mål

Leder du efter en rist til dør? Hos Flexi Riste forhandler vi et stort udvalg af dørriste, som kan produceres efter dine ønsker til mål

 

Billig dørrist i god kvalitet

Flexi Riste trinriste produceres i høj kvalitet og til gode trinristepriser, som stemmer overens med kundens forventninger. Grundet den høje kvalitet, har vores trinriste en lang levetid, og netop derfor nedslides trinristene ikke så let, og de kræver ingen vedligeholdelse.

 

 

Risiko ved montering af justerbare ben på rist

Hos Flexi Riste har vi altid fokus på, at kunden får den korrekte vare, samt den rette vejledning til sit produkt.

Når en rist får påmonteret justerbare ben, anbefaler vi at der skal være 500 mm. mellem hvert ben på tværretningen og 1000 mm mellem hver ben på bæreretningen.

 

Er risten 1 m2 eller mere, anbefaler vi, at der skal påmonteres flere ben, grundet stabilitet og nedbøjning.

Risikoen ved justerbare ben er, at risten kan føles usikker og elastisk, når du træder på midten af selve risten.

 

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på en trinrist – sammen finder vi frem til løsningen, der passer netop dine behov og ønsker. Vi garanterer hurtig levering på vores trinriste til døre. Du bestemmer om vi skal tale sammen!

 

Leder du efter riste til dør eller trin?

Hos Flexi Riste har vi riste til dør og trin af højeste kvalitet. Vi er specialister i at finde den dørrist, der matcher lige præcis dit behov. Uanset hvad du har brug for, har vi løsningen. Tag fat I os, så vi kan finde den rigtige løsning for dig.