• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Trinriste

Flexi Riste leverer et stort udvalg af trinriste i stål som er velegnet foran yderdøre. En trinrist er også kendt som en skraberist eller et gitterriste trin. En trinrist er med til at begrænse mængden af jord, snavs og lignende. Hos Flexi Riste producerer vi trinriste i forskellige varianter, og vi kan helt sikkert producere trinriste, som dækker dine behov.

Dørrist i jern efter mål

Leder du efter en rist til dør? Hos Flexi Riste forhandler vi et stort udvalg af dørriste, som kan produceres efter dine ønsker til mål.

Billig dørrist i god kvalitet

Flexi Riste trinriste produceres i høj kvalitet og til gode trinriste priser, som stemmer overens med kundens forventninger. Grundet den høje kvalitet har vores trinriste en lang levetid, og netop derfor nedslides trinristene ikke så let, og de kræver ingen vedligeholdelse.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på en trinrist – sammen finder vi frem til løsningen, der passer netop dine behov og ønsker. Vi garanterer hurtig levering på vores trinriste til døre. Du bestemmer om vi skal tale sammen!