• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Presriste trappetrin

Trappetrin produceres i samme typer som presristene. Vi fremstiller også trappetrin i flere forskellige materialer. Vi kan tilbyde trappetrin i stål, aluminium og rustfrit stål. Vores trappetrin leveres altid med en skridsikker, hullet trædekant og påsvejsede sideplader. Alle trappetrin svejses i inaktiv atmosfære i en specialanordning. Derved undgås slaggedannelse og at trinene vrides under produktionsprocessen. Stål trappetrin fra Flexi Riste er altid i vinkel og helt plan. Du finder vores trappetrin ved at klikke her.

LANGHULSUDFØRELSE

For at lette montagen af stål trinnene i trappevangerne, forsynes de altid med et rundt hul og et aflangt hul. Dette giver justeringsmuligheder i trappevanger hvor der er spejlvendt hulplacering.

Se vores datablad her

SPECIALMÅL EFTER ØNSKE - SKRIDSIKKER FORKANT SOM STANDARD!

Trinmål og sideplader kan leveres iht. kundens ønsker. Den skridsikre forkant øger bæreevnen på trappetrinene og markerer på optisk fordelagtig via deres forkant. Det bidrager i væsentlig grad til sikkerheden ved brug af trappen. Vi producerer og leverer desuden løse gitteriste trin i forskellige størrelser.

Hos Flexi Riste sikrer vi en hurtig levering. Derudover kan vi fremstille enhver form for ønsker inden for stål trappetrin. Så ønsker du f.eks stål trin til trapper i specifikke mål, så har vi en løsning til dig hos Flexi Riste.