• MERE END 20 ÅRS ERFARING
 • EKSPERTER I RISTE
 • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
 • HURTIG LEVERING

Handelsbetingelser

Denne side er en bestillingsside. Dvs. at sidens formål er at fremvise de lagerførte produkter Flexi Riste A/S tilbyder.

 

Når en bestilling er afgivet modtager kunden en automatisk generet bekræftelse på de varer der ønskes leveret.
Endelig ordrebekræftelse med priser på varer og fragt fremsendes kort tid herefter. I denne ordrebekræftelse findes også leveringsdato på de bestilte varer.

 

Såfremt du som køber fortryder dit køb efter at have afsluttet din handel, skal du straks sende en mail til mail@flexiriste.dk For at lette ekspeditionen beder vi dig oplyse dit ordrenummer.

Flexi Riste A/S anbefaler at udskrive den endelige ordrebekræftelse af din bestilling.

Leveringstid

Der regnes som udgangspunkt med 5-8 dages leveringstid. Endelig leveringsdag vil altid fremgå af ordrebekræftelsen

Priser

Alle priser er angivet excl. moms

Levering

Alle priser er angivet "ab fabrik". Ved bestilling vil fragtprisen fremgå af ordrebekræftelsen.

​Returnering af varer

Varer bestilt via Flexi Riste A/S bestillingsside kan kun returneres efter nærmere aftale. Der fratrækkes returgebyr på 20% af varens pris. Returnering sker for købers regning.


Flexi Riste A/S tager forbehold for trykfejl samt ændringer af priser og produkter. Ligeledes forbeholder Flexi Riste A/S sig retten til uden varsel at ændre i salg- og leveringsbetingelser.

 

 

Persondatapolitik - Beskyttelse af personlige oplysninger

Hos Flexi Riste A/S ønsker vi åbenhed og gennemsigtighed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi prioriterer sikkerheden af dine personlige oplysninger højt, og netop derfor har vi udarbejdet en politik, så du kan se, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

1. Hvem har ansvaret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?

Virksomheden Flexi Riste A/S er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til danske og europæisk lovgivning om databeskyttelse.

 

Hjejlevej 10
7480 Vildbjerg
Danmark
Telefonnr.: +45 97 13 32 11
E-mail: mail@flexiriste.dk
CVR-nr. 27601677

2. Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

De personlige oplysninger, vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles indenfor Flexi Riste A/S. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Flexi Riste A/S. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Det er fx transportfirmaer i forbindelse med levering af varerne, mediebureauer i forbindelse med distribution af nyhedsbreve og regnskabssystemer til håndtering af bogholderi.

4. Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de personlige oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger, du giver os, kan fx være kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx. kreditoplysninger og adresseopdateringer.

5. Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

 • Oprettelse og administration af din personlige konto på Flexi Riste A/S.

 • Behandling af dine ordrer og evt. returnering

 • Afsendelse af beskeder via sms, mail eller lignende vedrørende leveringsstatus, afhentning af ordre og lignende

 • Kontakt til dig i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer

 • Afsendelse af markedsføringsmateriale som fx indsamling af kundefeedback, nyhedsbreve, hvis du har accepteret dette mv.

 • Besked til vindere af online konkurrencer

 • Analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information

 • Validering af din alder for at finde ud af, om du er juridisk myndig til at handle online

 • Forebyggelse af misbrug eller utilbørlig brug af vores tjenester

 • Analyse til optimering af website for at give dig den bedste oplevelse

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

6. Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis dine oplysninger er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx. den gældende bogføringslov, som har bestemt, at de personlige oplysninger skal lagres i 5 år. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at skrive til mail@flexiriste.dk. Nedenfor har vi lavet en detaljeret oversigt over, hvilke rettigheder du har

6.1 Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Flexi Riste A/S , så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail

6.2 Retten til at overføre data:

Når Flexi Riste A/S anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os. Det kan f.eks. være e-mail, navn, adresse, telefonnummer mv.

6.3 Retten til at korrigere data:

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Du kan blot kontakte os via mail@flexiriste.dk og oplyse os om dine ønsker herfor.

6.4 Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Flexi Riste A/S benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice

*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

*Du har et økonomisk mellemværende med Flexi Riste A/S, uanset betalingsmåde

*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder

*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder

*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

6.5 Retten til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Flexi Riste A/S retmæssige interesser. Flexi Riste A/S fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettigheder og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

6.6 Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

* Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail

* Ved at sende en mail til mail@flexiriste.dk med emnefelt “Ønsker ikke direkte markedsføring” og en tekst om, at du ikke ønsker at modtage markedsføring.

6.7 Retten til begrænset anvendelse:

Du har til enhver tid ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Flexi Riste A/S under følgende omstændigheder:

*Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Flexi Riste A/S retmæssige interesser, skal Flexi Riste A/S begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.

*Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Flexi Riste A/S begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.

*Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger

*Hvis Flexi Riste A/S ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

7. Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   

Hos Flexi Riste A/S tager vi databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vi altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte os på mail@flexiriste.dk med emnet “Databeskyttelse -” efterfulgt af din forespørgsel.

8. Retten til at klage til en tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at Flexi Riste A/S behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du altid kontakte os på mail@flexiriste.dk. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

9. Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til,l hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder

Klager

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, det kan være i tilfælde af fejl, defekter eller ligenende, så skal du kontakte vores support på: mail@flexiriste.dk eller via telefon +45 97 13 32 11. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk