• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Lyskasseriste

Hos Flexi Riste A/S har vi et godt udvalg af lyskasseriste. Vores lyskasseriste benyttes til afdækning af lyskasser, og sikrer en god gennemtrængning af lys til kælderen. Samtidig giver det en stor tryghed i hjemmet, hos institutioner, virksomheder og lignende, når en lyskasse er dækket forsvarligt med en lyskasserist fra Flexi Riste. Vi leverer riste til lyskasser i alle størrelser, som er lette og nemme at montere.

Bemærk at mangel på lyskasseriste kan udløse en rød farve i tilstandsrapporten

LYSKASSERISTE EFTER MÅL 

Hos Flexi Riste har vi et stort udvalg af riste til lyskasser. Vi producerer lyskasseriste i alle mål så de passer til dine behov. Samtidig leverer vi direkte til den ønskede adresse.   

Hos Flexi Riste har vi mange års erfaring med fremstilling af lyskasseriste og har derfor en stor indsigt i, hvordan man fremstiller disse i en høj kvalitet, som sikrer, at levetiden for risten er lang.  Alle vores lyskasseriste er fremstillet af varmgalvaniseret kvalitets metal og laves til konkurrencedygtige priser. Et priseksempel på en almindelig lyskasserist pris er 2.500,- excl. moms. Denne lyskasserist vil være tilpasset fuldstændig til din lyskasse!

LYSKASSERISTE MED MÆNGDERABAT

Er der tale om flere lyskasseriste bliver enhedsprisen naturligvis billigere, da vi tilbyder mængderabat alt efter ordrens størrelse.

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe med at finde den rette rist til din lyskasse!