• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Presriste rustfrie

Flexi Riste A/S leverer et bredt udvalg af riste, produceret i rustfrit stål. Anvendelsen finder ofte sted i aggressive miljøer, hvor ristene ofte er udsat for fugt, kemikalier eller lignende. Rustfri riste lagerføres i flere forskellige størrelser, som let kan skæres til, så de får den rette størrelse. Det betyder hurtig levering!

Alle lagerførte riste er rustfri AISI304/1.4301 ubehandlet.

Rustfri riste på mål fremstilles altid efter ordre, og kan tilbydes i almindelig rustfrit stål AISI304/1.4301 eller syrefast rustfri stål AISI316/1.4571. Disse riste leveres altid bejdset - klar til montering! Ligeledes findes et bredt program af fastgørelsesbeslag i rustfri stål. Fiberriste er et godt alternativ til rustfri riste. Fiberristen har ofte en større kemisk bestandighed, selv sammenlignet med syrefast rustfri. Kontakt os for yderligere sammenligning af disse produkter.

Stor erfaring med rustfri riste

Vi har gennem vores 20 år i branchen sikret os et godt kendskab til rustfri gitterriste. Det har gjort os i stand til at yde top klasse rådgivning til vores kunder. Du kan nemt få fat i vores salgs og rådgivningsafdeling på +45 97 13 32 11 og på mail@flexiriste.dk