• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Presriste rustfrie

RUSTFRI RISTE FRA FLEXI RISTE

Flexi Riste A/S leverer et bredt udvalg af presriste, produceret i rustfrit stål. Anvendelsen finder ofte sted i aggressive miljøer, hvor ristene ofte er udsat for fugt, kemikalier eller lignende. Rustfri riste lagerføres i flere forskellige størrelser, som let kan skæres til, så de får den rette størrelse, også både som sværlastriste og skridsikre riste. Det betyder hurtig levering.

Alle lagerførte riste er rustfri AISI304/1.4301 ubehandlet.

 

 

 

Rustfri riste på mål fremstilles altid efter ordre, og kan tilbydes i almindelig rustfrit stål AISI304/1.4301 eller syrefast rustfri stål AISI316/1.4571. Disse riste leveres altid bejdset - klar til montering! Ligeledes findes et bredt program af fastgørelsesbeslag i rustfri stål. Fiberriste er et godt alternativ til rustfri riste. Fiberristen har ofte en større kemisk bestandighed, selv sammenlignet med syrefast rustfri. Kontakt os for yderligere sammenligning af disse produkter.

STOR ERFARING MED RUSTRI RISTE

Vi har gennem vores 20 år i branchen sikret os et godt kendskab til rustfri gitterriste. Det har gjort os i stand til at yde top klasse rådgivning til vores kunder. Du kan nemt få fat i vores salgs og rådgivningsafdeling på +45 97 13 32 11 og på mail@flexiriste.dk

RUSTFRI RIST: PRODUKTIONSSTØRRELSE

Vi kan tilbyde rustri riste i de mål og typer som du skal bruge. Vores fremstilling gør, at vi kan levere de rustfri rister som du skal bruge på relativt kort tid.

Faktisk har vi et stort lager af rustri standardriste på lager, som du kan bestille af direkte fra vores hjemmeside - disse finder du under "LAGERFØRSTE STANDARDPRODUKTER" oppe i menuen, eller ved at klikke på linket her.

Finder du ikke det du søger under vores standardmodeller kan vores salgsafdeling helt sikkert hjælpe dig - kontakt dem her,