• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Om os

FLEXI RISTE – VI ELSKER UDFORDRINGER!

Udfordringer er til for at blive løst. Hos Flexi Riste A/S klarer vi alt inden for snojernsriste, presriste, offshoreriste og fiberriste. Derfor løser vi alle udfordringer! En rist er altså ikke bare en rist. Vi ser udfordringer som spændende nye opgaver, hvor vi får lov at tænke ud af boksen og være kreative.

Sådan har det altid været. Lige siden Flexi Metal A/S blev grundlagt i 1998, hvor handel med riste fra første dag var en del af forretningsgrundlaget. I 2004 var denne del blevet en så stor del af forretningen, at vi besluttede at skille dem ud som et selvstændigt søsterselskab, Flexi Riste A/S, for at kunne yde den absolut bedste service i branchen.

 

 

TO VIRKSOMHEDER – ÉN ADRESSE…

De to virksomheder bor på samme adresse og arbejder i dag tæt sammen til fordel for kunderne. For eksempel når vi har brug for at forarbejde produkterne, så de passer præcist til dit behov. Det betyder også, at Flexi Riste kan tilbyde totalløsninger og alt fra rådgivning og tegningsarbejde til stålleverancer og montage – altså meget mere end riste i alle afskygninger.

I domicilet på Hjejlevej 10 i Vildbjerg råder vi over en højt moderniseret maskinpark og 18 højt kvalificerede medarbejdere.

Så kom bare med din udfordring – vi elsker at løse den!