• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Ventilationsriste

Hos Flexi Riste finder du en lang række forskellige ventilationsriste i den bedste kvalitet. Fordelen ved en ventilationsrist også kendt som en udluftningsrist er, at den pynter og minimerer skidt og snavs. Vores ventilationsriste er lavet i mange forskellige materialer og former, så du har mulighed for at finde noget, der passer til dig. Vores sortiment indeholder blandt andet klassiske ventilationsriste til væg og ventilationsriste til sokkel. 

Har du spørgsmål til din nye ventilationsrist, eller nogle af vores andre produkter, så er du velkommen til at ringe til os og få en uddybende snak samt et uforpligtende tilbud.

Du kan købe ventilationsriste online direkte her på hjemmesiden ved at klikke ind på vores udvalg af riste, eller ved at tage kontakt til os direkte og få et skræddersyet tilbud, som dækker dit behov. Der findes hverken for små eller for store opgaver. 

vestas HQ skejby ventilations rist

 

 

 

 

Et billede af vestas HQ skejby ventilations rist, fra et andet perspektiv

 

VENTILATIONSRISTE HOS FLEXI RISTE

Vi har hos Flexi Riste stor ekspertise indenfor ventilationsriste. Med mere end 20 års erfaring i ristebranchen har vi samlet værdifuld erfaring og ekspertise på området for ventilationsriste.

Et af de resultater som vi er stolte af, er leveringen af riste til Vestas’ hovedkvarter lige nord for Aarhus. Du kan se resultaterne på vores reference-side. Vi er meget stolte over resultatet og hvordan opgaven er blevet løs.

Mulighederne er mange, når det gælder ventilationsriste. Om du skal bruge dem til et udendørs projekt eller noget helt andet. Vores ventilationsriste kommer i en rigtig god kvalitet, og således vil de kunne bruges i selv udfordrende miljøer, både indendørs og udendørs.

Ventilationsriste er også kendt som udluftningsriste, fordi det ofte er i denne funktion de bliver brugt. Virkeligheden er, at de to ting er det ganske samme, det handler bare om hvad man er vant til at kalde dem.

EKSPERTHJÆLP TIL VENTILATIONSRISTE

Skal du i gang med et byggeprojekt hvor du skal bruge en ventilationsrist? Så kan vi ganske sikkert være behjælpelige. Vi elsker udfordringer og sætter en stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion. Vi har adskillige forskellige ventilationsriste i vores sortiment, både til væg, sokkel og andet behov.

Vores salgsafdeling er klar til at hjælpe jer og I er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Kontakt os på +45 97 13 32 11 - eller find vores kontaktinformationer her.