• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Presriste

Flexi Riste tilbyder et stort udvalg af presriste, også kendt som elefantriste og gitterriste, til konkurrencedygtige priser. Vi fremstiller mange forskellige riste, som anvendes fortrinsvis til industrien og byggebranchen, heriblandt indgangsriste og skridsikre riste. I byggebranchen typisk som facaderiste, loftsriste og afdækninger ved f.eks. lyskasser og sokkelaffugtere

Alle gitterriste / elefantriste produceres af stål, rustfrit stål og aluminium og findes nøjagtigt i den størrelse og udformning, du har behov for.

Vi tilrettelægger og producerer nemlig elefantriste på mål, alt efter vores kunders behov. Vi bestræber os samtidig på altid at have den bedste elefantriste pris.  

Derfor kan vi levere enhver presrist til præcis dine behov.

Ring på +45 97 13 32 11 og få en uddybende snak så hjælper vi dig med at finde den helt perfekte gitterrist /elefantrist til dit projekt.

Kontakt Flexi Riste her

Riste tæt på

 

 

PRESRISTE: KONSTRUKTION

Tværribbe presses under meget højt tryk, op til 20.000 kN, ned i gitterristenes bæreribbe, der er forsynet med koniske slidser. Det høje tryk og slidserne i bæreribbene sikrer, at der dannes en vridningsfast gitterrist / elefantrist.

PRODUKTIONSSTØRRELSER

Presriste fremstilles i alle ønskede mål og typer. Vi tilbyder beskæring af presriste, så vi netop dækker dine specifikke behov. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere informationer om størrelser på gitterriste.

PRESRISTE MED KANTJERN

Presriste forsynes altid med kantjern. I en specialudviklet produktionsproces dobbeltsvejses ristens kant automatisk sammen med hver bærerib. Resultatet er riste af vedvarende kvalitet samt rene kanter og hjørner. I bæreribbenes retning er kantjernet fladt. Sværlastriste forsynes hele vejen rundt med et fladt kantjern, så der skabes en sikker og stabil presrist, som holder i mange år.

Gitterriste / presriste er et af vores helt store fokuspunkter hos Flexi Riste. Det er et produkt vi har solgt siden den spæde start og det er til stadighed et af de produkter vi sælger flest af. Det er med andre ord et produkt som vi har specialiseret os i og brænder for at levere gode løsninger med. 

Du kan se nogle af de mange projekter, som vi har leveret gitterriste / presriste til på vores cases side. Her kan du blandt andet se nærmere på parkeringskælderen ved Dokk1 og Vestas' nye hovedkvarter i Skejby.

STORT UDVALG - HØJESTE KVALITET

Hos Flexi Riste har vi et stort udvalg af højkvalitets presriste i stål, rustfrit stål og aluminium. De kaldes også for elefantriste og gitterriste. Tøv ikke med at kontakte os på +45 97 13 32 11 - så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning.

Vidste du, at vi også leverer trappetrin stål, skridsikre riste og meget andet?

 

 

 

 

En illustration der viser opbygningen af elefantriset / gitterriste / presriste