• MERE END 20 ÅRS ERFARING
  • EKSPERTER I RISTE
  • STORT LAGER AF STANDARDRISTE
  • HURTIG LEVERING

Køreriste

Flexi Riste tilbyder et stort udvalg af køreriste til forskellige belastninger. Vores køreriste anvendes i situationer hvor trafikken er tung og hvor der er brug for en god styrke. Køreriste bliver også brugt til at skridsikre opkørsler/nedkørsler for tunge lastbiler, varevogne og biler, så man minimere risikoen for uheld.  Alle vores køreriste er fremstillet i varmgalvaniseret stål og kan købes til en god pris uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Køreriste efter mål

Kan du ikke finde en kørerist som passer til dine behov? Så kontakt Flexi Riste i dag - Vi producerer køreriste i alle størrelser efter dine specifikke ønsker og sørger for den helt rette løsning til dit projekt. 

Montering af køreriste

Ved monteringen af køreriste, anbefales det at køreristen fastgøres i en ramme som holder risten på plads. Denne ramme bør støbes ned i betonen for at sikre optimal sikkerhed. Vi tilbyder gerne produktion af denne på eget værksted.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på en kørerist – vi kan tilbyde alt fra rådgivning og tegningsarbejde til produktion og leverance.